Klystír Klitorisu Dildo Pre Človeka Sexy Chvost Penis 24M S Vibrátor Mastuburator Automatické Sexuálne Hračky Pre Rodiny Banán Kôry Hračky

€26.60 €16.49

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w98744 Značky:

【O Color] Vyzýva

❤ Nájdete na skutočnú šancu!

【Zľavu] vyzýva

❤ Byť naše nasledovník ,aby si navyše 2% zľavu !

【Odporúčania] vyzýva

❤ Drhnúť "hračka" na 75% lekárske alkoholu alebo sterilizovať dezinfekčný prostriedok pred použitím.Kabát správne množstvo maziva na produkt.Odporúča sa na použitie s kondómom spolu; ❤Vložiť do tela, až kým vyvrcholenie.

【Opatrenia] vyzýva

❤ Po použití, "hračku" má veľké množstvo výlučkov a lubricat rezíduí.To sa ľahko plemeno baktérie ak nie je čisté to na dlhý čas.Takže prosím, vyčistite si "hračka" okamžite po použití.

❤ Pri čistení "hračka", prosím, nie split vody na prechod a napájanie bunda.Len pomocou prstov a vody, utrite, nepoužívajte kefu alebo kyseliny cleaner.

❤ Po umytí, utrite suchou bavlnenou látkou je odporúčané, vysoko kvalitné tkaniva je tiež dobrá voľba.Po wipe vody, suché prirodzene a vyhnúť slnku!

❤Konečne, môžete použiť špeciálne čistiace kvapaliny alebo zriedeného liehu (75%) na dezinfekciu, alebo môžete posypať niektoré mastencového prášok na skladovanie.

❤Môžete použiť velvet tašky alebo vrecka, aby ho uložiť.Uschovajte ho na chladnom a suchom mieste.

O Balík

Vaše súkromie je pre nás veľmi dôležitá.Sľubujeme, pošlite svoje produkty v tajnosti stav, balenie, bez akýchkoľvek obrázky a slová o sexe.Ak máte akékoľvek otázky,kontaktujte nás, prosím!

About Product (O Výrobku

Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový, funkčný a starostlivo skontrolovať pred odoslaním von.Všetky výrobky sú vyrobené z Lekárskej triedy materiál, 100% bezpečnosť, neškodné pre telo, (To je normálne že sa budete cítiť mierny zápach pri prvom otvoriť, pretože bol výrobok v obale mesiacov.Prosím, vyčistite ho a vysušiť prirodzene, vôňa zmizne čoskoro.)

O Zásielke

Budeme posielať objednávky do 7 pracovných dní.Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od rôznych krajinách a bude ovplyvnený počasím,pubilc prázdniny a tak ďalej.Ak objednávku dosen nie recevied v vyhlásiť času, prosím, kontaktujte nás.

Čo robiť, ak spĺňajú produkt problém

Prosím, použite výrobku podľa manuálu prvý, ak sa stále nemôžete použiť to, prosím, kontaktujte zákaznícky servis v čase, prosím neotvárajte spor bude, veríme, že communiocation je oveľa lepšie ako spor.

Názov Značky JIUAI
Ay5 Ay5
Položka Druh Umelé penisy
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Silikónové
Číslo Modelu Exotické Masturbácia Vibrácií Predĺženie Penisu Močovej Trubice Vibrácií Magic
Veľkosť 22.5*5.8CM

Hľadať v Obchode

Menu