24K Gold Slimák Kolagénu Peel Off Mask Odstrániť Akné, čierne bodky Anti-Wrinkle Lifting Spevnenie Olej-Kontrola Zmenšovať Póry Kože Tváre Auto

€6.30 €3.15

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w97537 Značky:

24K Gold Slimák Kolagénu Peel Off Mask Odstrániť Akné, čierne bodky Anti-Wrinkle Lifting Spevnenie Olej-Kontrola Zmenšovať Póry Kože Tváre Auto

Zlatá kolagénová maska zubov, proti vráskam, lúpať faical maska, kombinácia rastlinných collagan a používať iba na 99,99% čistého 24 karátového zlata -častice na doplnenie a urýchliť obnovu kolagénu, minmise póry a zjemnia a zjemnite vzhľad lži a vrásky.

Táto revolučná maska bude sklzu bez námahy na tvár a nechajte si s dlhotrvajúci žiarivý a mladistvý lesk a jednoducho nádherný pokožky.

Obsahujú Slimák Vylučovanie Filtrát a Radix Ginseng Et Rhizoma Rubra Extrakt, táto maska pomáha čistiť vyrážok, nečistôt do pórov a kozmetické zvyšky.To tiež zlepšuje pleť drsnosť a rovnováhu pokožky secrection vody a oleja a zanecháva vašu pokožku jemnú a moisturized.

Ako používať: Po vyčistení tváre vyhnúť eye & lip Contour časti ,smear alittle tenkú vrstvu masky tu tvár, počkať 15 až 20 minút maska na suché, zdola nahor ľahko zhodiť, môže použiť 1-3 krát týždenne.

Položka Druh Liečba A Masky
Číslo Modelu 24K Gold Kolagénová Maska
Použitie Celá Tvár
Počet Kusov Jedna Jednotka
Certifikácia GZZZ, Zlato Slimák Kolagénu Peel Off Mask
Príprava gél
Druh Kôra Maska
Názov Značky BOLUOYIN
Krajina/Región Výroby Čína
Pohlavie Žena
zložka Obsahujú Slimák Vylučovanie Filtrát a Radix Ginseng Et Rhizoma Rubra
NET WT 50g
GZZZ YGZWBZ
Funkcia Akné, Čierne Bodky Anti-Wrinkle
Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Certifikátu Zlato Slimák Kolagénu Peel Off Mask

Hľadať v Obchode

Menu