Jeden Týždeň Zázvor Germinal Éterické Oleje Rast Vlasov Regeneračných Procedúr Beauty Starostlivosť o Zdravie Živín Podporovať Plynulé 30ml

€2.76 €2.15

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w95113 Značky:

Špecifikácia:

Veľkosť: 10.5*3.5*3.5 cm

NET WT: 30ml

Funkcie:

1. Váš wellness je vždy našou prioritou.Tieto rast vlasov vitamíny sú odborne vyvinutý tak, aby sa zabezpečila maximálna biologická dostupnosť, ktoré pomáhajú podporovať zdravý rast vlasov a minimalizovať straty vlasov.

2. Dávkovanie 2-3 kvapky séra priamo do pokožky, alebo do dlane vašej ruky.Pomocou prstov, jemne pracovať do vlasovej pokožky s masážnymi kruhový pohyb.Ďalšie klimatizácia, distribuovať prstami na vlhké vlasy od strednej dĺžky, na koncoch , balenie dlhšie vlasy do buchta, aby nasiakli v.Umožniť čas na vlasy plne absorbovať sérum.Nie suché hneď.Pre čo najlepšie výsledky, nechajte cez noc.

3. Zázvor Rast Vlasov Olej je magická zmes prírodných a čisté zložky, ktoré účinne stimuluje nový rast vlasov, redukuje vypadávanie vlasov a posilňuje tenké vlasy.Obsahuje ricínový olej a kofeínu zlúčeniny, prémium formula je tajomstvo pevnejšie, hrubšie a dlhšie vlasy.Vhodný pre mužov a ženy.

4. Zdravšie a plnšie vlasov-vyživuje Naše formula posilňuje rednutie a slabé vlasy výsledkom je viditeľne hustejší, plnší a zdravšie vlasy.Vlasy stáva hladšie a lesklejšie s menej frizz a rozbitiu.

5. Zázvor Rast Vlasov Olej môže byť použitý pre vypadávanie vlasov po farbenie vlasov, pomalý rast vlasov, nepružné, kučeravé vlasy, vlasy, ktoré sa ľahko zlomiť, hrubé a nepoddajné, nie ohybný.

Balenie Obsahuje:

1 * Zázvor Rast Vlasov Olej

Poznámky:

1. 1 palec = 2.54 cm

2. Prosím, nechajte 2-3 chyby spôsobené ručné meranie.Prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred nákupom.

3. Farba sa nemusí objaviť, ako presne ako v reálnom živote, vzhľadom na odchýlky medzi počítačové monitory.

Číslo Modelu Pomalý rast vlasov, Nepružné, kučeravé vlasy, vlasy, ktoré sa ľahko zlomiť
Počet Kusov Jedna Jednotka
Pôvod Kontinentálna Čína
Typ Vlasov VŠETKY
Množstvo 1pc
Pohlavie Unisex
Názov Značky NoEnName_Null
NET WT 30ml
zložka Zázvor znižuje vypadávanie vlasov, a posilňuje tenké vlasy

Hľadať v Obchode

Menu