Roztomilý Vankúše Plnené Kawaii Načechraný Plyšové Hračky Halloween Vankúš Ozdoby Na Vianočný Darček K Narodeninám Domova

€19.32 €10.63

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w8126 Značky:

Opísať:

Názov Produktu: Ghost Loptu Strane Vankúš

Farba ako je uvedené

Materiál: plyšové

Veľkosť: 42*38*10 cm/16.53*14.96*3.93 palec

Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, PP bavlny, mäkké a pohodlné, naplnené rovnomerne, nie je deformovaný, nie strach z odšťavovanie, ľahké čistenie.

Ghost vankúše sú ideálne pre Halloween, keď si vyzdobiť váš domov na zobrazenie na vašich gauč, spálňa, obývacia izba, veranda alebo terasa.

Tento duch vankúš má malé gule okolo neho s rukami, chvost a roztomilý hlavu.Len pri pohľade na to alebo držanie sa zdá, že vás pozdraviť a usmiať sa na vás.

Tento duch vankúš bude inšpirovať všetky láska na prvý pohľad a je vhodný pre všetky vekové skupiny, deti, batoľatá, dospievajúcich a dospelých.Takže je to skvelý darček pre deti, priateľov alebo rodiny.

Poznámky:

1. Ako všetci vieme, rôznych počítačoch zobraziť rôzne farby, a skutočné farby sa môžu mierne líšiť od obrázku nižšie.

2. Ak zistíte, že je ťažké vybrať veľkosť, môžete ma kontaktovať kedykoľvek, sme vám nejaké návrhy, ale len pre referenčné účely.

3. Akceptujeme objednávky zmiešané tovaru, farieb a veľkostí.

Tento produkt zahŕňa:

1 ks hodiť vankúš

ahoj, chlapci, ďakujem vám za návštevu mojej obchodu.ak chcete kúpiť viac ako sme uviedli, prosím, kontaktujte nás.Vitajte na návšteve.Dúfam, že sa vám pekný deň!

Názov Značky Dongzhur
Tému Zvieratá & Príroda
Odporúčame Veku 18+, 14+y, 12+y
Pôvod Kontinentálna Čína
Certifikácia 3C, ce
CN Šanghaj
Náplň PP Bavlna

Hľadať v Obchode

Menu