Roztomilý Obed Tašky Pre Ženy Izolované Obed Taška Jednofarebné Tašky Obed Izolované Obed Box Jedlo Kontajner Tepelnej Lunch Box Pre

€4.33 €3.03

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w67003 Značky:

Popis:

Vysoko-kvalitný materiál: nepremokavá oxford látky, dlhodobé použitie, šetrí peniaze.

Veľkú kapacitu a použiteľnosť: veľkosť obed box je 9.06 * 5.51 * 7.87 palec, čo je výhodné pre prepravu potravín, občerstvenie, pitný fliaš, atď.Toto opakovane obed taška je ideálny pre mužov aj ženy na balenie potravín a nápojov pre práce, školy, piknik, pláž, výlet, táborenie, cestovanie, alebo akékoľvek outdoorové aktivity.

Nepremokavé a tepelná izolácia: vybavené tepelnou izoláciou podšívka, mäkký a ľahko sa čistí, stačí utrieť s mokrou handrou.

Funkcie:

Názov produktu: bento taška

Produkt materiál: Oxford handričkou

Hmotnosť výrobku: 110g

Veľkosť produktu: 23 * 14 * 20CM (9.06 * 5.51 * 7.87 palec)

Zoznam Produktov:

Obed taška * 1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Široko Používané: Rez obed tašky pre ženy výborný obed box úložný vak pre kanceláriu, cestovné, piknik, turistika a ďalšie aktivity.Mäkké rukoväte môžete nechať si vziať to na mnohých miestach.

2.Odolný Materiál: Naše pobočky box pre mladistvých, s jeho trvalé majetku, môžu byť použité na dlhú dobu, bez deformácie ľahko, a má dlhú životnosť.

3.Izolačné Hliníkovej Fólie: Ak chcete jesť jedlo čerstvo pripravené, to lunch box pre mužov s izolačná hliníková fólia môže zachovať čerstvosť potravín.

4.Pevne Zips Tesnenie: O úzkej zips na obed taška pre dievčatá pomáha zámok potraviny alebo iné predmety vo vnútri a zabrániť prach mimo pred vstupom na obed box.

5.Vhodné na Prepravu: V bento box dospelých obed box má ľahký.Môžete ho použiť kedykoľvek a kdekoľvek.Vlastné rukoväť dizajn je pohodlný pre vás niesť ho.

Pôvod Kontinentálna Čína

Hľadať v Obchode

Menu