Crazy Rabbit Plyšové Hračky Legrační Zviera Bábiky Ručne Tkaná Bavlna Deti Darčeky Domov Plavidlá Dekorácie

€27.22 €21.50

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w5812 Značky:

MÄKKÉ, ROZTOMILÝCH A MAZNAVÁ: krásne re-predstavivosť milovaný charakter, naše Peter Králik mäkké plyšové hračky je super roztomilý a pripravený na dobrodružstvo.Roztomilý spoločník vhodné pre novorodencov a vyššie, že je oblečený v jeho kultový modrú bundu a mäkké ako zamat bunny uši.

POKLAD-NAVŽDY HRAČKA: Sme urobili naše rozkošný Peter Králik Mäkká Hračka veľmi mäkké a huggable.On si fit priamo do očarujúce škôlky alebo detskej spálne, pridanie nadčasové kúzlo, či posadený na rímsu, spájajúcej na tea party, alebo sa cuddled celú noc.

NARODIL odskočenie: Šťastne skočenie do vášho dieťaťa deň, Peter Králik je ideálny pre predstierať, že hrať, podporovať všetko, čo od jazyk a zmyslovej schopnosti sociálnej interakcie.On miluje, že predstiera, že jesť svoje obľúbené reďkovky práve tak, ako on miluje tanec, skákanie a kradnúť zeleniny.

UPOKOJUJÚCI A ZNÁME: Naša super rozmliaždeniu Peter Králik tiež ponúka pohodlie a istotu.Keď sa človek cíti unavený alebo nervózny, deti často dosiahnuť pre svojich obľúbených načechraný hračka pre oboznámenie sa a Peter je pripravený na upokojenie a rozvíjame novorodencov a detí, ako rastú a učia sa.

ROZKOŠNÝ LKA PAL: Prináša detí obľúbené animované Peter Králik TV série na život, naše rozkošný zajačik bol vytvorený s zvedavé funkcie a podnietiť fantáziu a hrať.Plný neplechu a zábavné, hravé Peter je ideálny roztomilé zajačik pre všetkých tých prvých rokov.

Popis

Názov:crazy bunny plyšové hračky

veľkosť:20 cm

Materiál:plyšové

farba:Biela

Obsah Balenia:

1 x blázon bunny plyšové hračky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Tému TELEVÍZIA a Film Znak
Materiál Bavlna
Certifikácia ŽIADNE
Náplň PP Bavlna
Pôvod Kontinentálna Čína
Odporúčame Veku 4-6y

Hľadať v Obchode

Menu