Kábel Držiak EV Nabíjačku Tryska-Závesu Dock a J-Hák Kombinácia pre J1772 Konektor

€22.36 €15.20

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w5605 Značky: wallbox 2 autá, ev v2g nabíjačky, 40a ev nabíjací kábel, nabíjačka ev obchodné, kw ev nabíjačky, auto nabíjačka, kábel 6, nabíjačka ev byd, háčik j1772, wallbox 32a box, kábel j1772

môžete držať vaše EV Nabíjačka svieti.Táto jednotka je veľmi silný, trvanlivý.

ZLEPŠENIE ORGANIZÁCIE - pohodlný wall-mount ev nabíjačka, držiak, aby nabíjací konektor čisté a upratané.EV nabíjačky, káble môžu byť ľahko stočený nahor a zavesené na hlboké J háčik pre lepšie skladovanie.

DOBRE NAVRHNUTÝ-nabíjačka, puzdro je určené pre vnútorné a vonkajšie použitie a hodia takmer do všetkých poveternostných podmienok.To zabraňuje snehu z hromadenia a otužovanie v zástrčku, takže nabíjanie ťažké v zime a chráni proti hmyzu v lete.

JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA - 3 M5*35 skrutky sú určené pre drevené povrchy alebo sadrokartón.Vložiť vaše EV nabíjačku do dokovacej stanice, kým nezacvakne na miesto.

ORGANIZOVANIE KÁBEL - Stena J-Hák je spoľahlivý príslušenstvo pre vaše EV Nabíjací Kábel.To eliminuje kábel neporiadok a vyrovnáva až vzhľad vašej garáži.To má tiež v úmysle chrániť vaše nabíjačky z akéhokoľvek poškodenia.

BUILT to LAST - Naše Steny J-Háčik je určený najmä pre EV Nabíjací Kábel.Je postavený s high-grade, drsné materiály.

JEDNODUCHÁ MONTÁŽ - Inštalácia je rovnako jednoduché ako 1-2-3. Steny J-Hák môže byť nainštalovaný buď na betón alebo sadrokartónových jednoducho predvŕtanie otvorov.Nesie to až do 40 lbs, ak sú inštalované na betón a až 20lbs na sadrokartón.

farba:čierna

Materiál:Nehrdzavejúca oceľ + plast

Obsah Balenia:

1 * nabíjací stojan

3 *skrutka

3 * gumová zátka (náhodné farby)

Náhodné farby sa nedajú vybrať

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Pôvod Kontinentálna Čína

Hľadať v Obchode

Menu