Wholesale100pcs/veľa 50ml okrúhle biele prázdne mäkké rúrky, kozmetické prázdne trubky, krém trubice s Al. spp

€94.54

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w479083 Značky: derm biely krém, lekárske biely krém, colorox biely krém, hend biely krém, konečníka biely krém, strach biely krém, krém biely semiš, glaskin biely krém, permenan biely krém, výkonný biely krém

1) Položka Opis

Časť Č.: D30-50A

Desc.:50ml kozmetické trubice Farba: biela trubica w/rôzne Al.spp

Materiál: LDPE skúmavky,PP spp Tvar: Okrúhly

Poznámka: pls láskavo poznámka spp pri kúpiť.tks

2) Platba

O Escrow alebo TT.Prosím, láskavo nechajte vaše presné informácie, vrátane úplné meno, telefónne alebo bunku číslo, a potvrdil adresu.

3) Doprava A Manipulácia

Loď na celom Svete prostredníctvom DHL & Fedex, rýchle a bezpečné, dverí k dverám služby, o 3~7 pracovných dní, budete môcť prijímať.Takmer objednávky opustí náš sklad v 2 alebo 3 pracovných dní po platby vymazané.Okrem toho, všetky balíkov budú označené ako "vzorka" pre jednoduché colné odbavenie a zadarmo povinností.Akékoľvek poplatky (ak je k dispozícii) vo vašej krajine sú kupujúci\ \ 's zodpovednosť.

Vzhľadom rôznych zákazníkov z rôznych krajín, pls láskavo skontrolovať w/o nás najlepšie prepravné náklady, ktoré ste si pred mieste objednávky.

4) spätná Väzba

Sme cherishs každú spätnú väzbu nechať našich zákazníkov, v Prípade akýchkoľvek problémov, pls kontaktujte nás v prvom rade pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme jednať s vami vyriešiť akýkoľvek problém čo najskôr.Dúfame, že sa vám páčia naše položky, užite si nakupovanie a potom nám dať pozitívnu spätnú väzbu.Vďaka!

5) Náhrada politiky

Akceptujeme výmeny do 7 dní po položka je prijaté, v prípade, že položka je chybný alebo poškodený.Položka musí byť vrátený so všetkým pôvodných materiálov.Kupujúci je zodpovedný za prepravné náklady na túto položku späť.Sme zodpovedný za prepravné náklady výmena položky.

6) Služby

V prípade akýchkoľvek otázok, prosím, don\ \ 't neváhajte a kontaktujte nás.To by našu veľkú radosť robiť-tej pre vás.Často sme podporu veľké množstvo objednávok a DIY služby s vlastnými farieb, dekorácií a potlače (napr. silkscreen, hotstampiing a štítkov).Ak potrebujete, kontaktujte nás prosím priamo.Tak sme sa ponúknuť najlepšie ceny a vynikajúce služby.

Číslo Modelu D30
Miesto pôvodu Guangdong, Čína (Pevninská Časť))
Veľkosť 50ml
Materiál Plastové, LDPE
Položka Druh Fľašiach
Clr biela trubica

Hľadať v Obchode

Menu