PET Dual Carbon Fiber & Textúrou PEI PET DOSKA Oceľového Plechu Pre 3d Tlačiarne Tlač Príslušenstvo

€48.22 €24.11

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w366961 Značky:

Popis:

1. Existuje mnoho typov spotrebný materiál kompatibilný s tlačou, podpora CHKO, PETG, ABS, TPU, TPE, BOKY, PA-CF, DREVA a iného spotrebného materiálu

2. Ľahko sa formy.Po tlač a chladenie, odstrániť oceľového plechu a opatrne ohnite model pozvoľna

3. Použitie vysoko elastická skladacie nerez plechu, ohýbanie odporov

4. Vysoko-teplotný odpor, veľké priľnavosť, matné povrchy, nevzťahujú lepidlo tlač ABS a iných materiálov, ľahko deformácii okraj

5. PET uhlíkových vlákien textúra sieťotlač má veľkosť mriežky, ľahko pozorovať a vyhľadajte

1. Ak na vstupe nie je dosť, zľahka piesku plochy s brúsnym papierom, aby sa zvýšila ich priľnavosť.

2. Tryska nemôže priamo dotykový panel, aby sa zabránilo panel povrchy z tepla.

3. Vzdialenosť medzi vyrovnanie tryska a prvú vrstvu platforma je v hodnote 0,05-0,2 mm na zabezpečenie priľnavosti spotrebný materiál na tlač platformu.Odporúčaná rýchlosť na prvej vrstvy je 10-25 mm/s, a chladiaci ventilátor musí byť vypnutá pre prvých 1-3 vrstvách na tlač.

5. Vyrovnanie tryska by nemala byť príliš nízka.Ak tryska škrabance platformy, bude to spôsobiť trvalé poškodenie, alebo ak prvá vrstva je príliš nízka, adhézia bude príliš tesný a povrchy slzu.

6. Odporúča sa, aby sa do formy po ochladenie.Na uncooled plesní, má silnú priľnavosť a je ľahko spôsobiť plochy, aby spadnúť.

7. Oceľové plechy sú spotrebný materiál a majú životný cyklus.Správne použitie môže predĺžiť ich životnosť.Použite, prosím, podľa vyššie uvedených požiadaviek!

Špecifikácia:

Názov: 3D Tlačiarne Posteľ

Materiál: na Jednej strane je PEI prášková vrstva, na jednej strane je PET materiál carbon fiber štruktúru filmu

Teplotný odpor: PEI prášková vrstva (maximálna teplota odporov 190℃), PET (carbon fiber textúrou film (maximálna teplota odpor 100℃)

Zoznam produktov:

3D Tlačiarne Postele *1

230*150mm dlaždice * 1

600 zrnitosti brúsneho papiera * 1

1000 zrnitosti brúsneho papiera * 1

Príručka * 1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Pozorovať a Nájdite Ľahko] vyzýva Potlačené veľkosť ikony, 3D Tlačiarne Posteľ robí to pre vás ľahké pozorovať a vyhľadajte, teda zvyšovanie efektivity práce.

2.【Odolné voči Vysokým Teplotám] vyzýva PEI Stavať Doska je odolná voči vysokým teplotám a má silnú priľnavosť.Po kryt je brúsené, materiály, ktoré sú náchylné k deformácii ako ABS je možné vytlačiť bez použitia lepidla.

3.【High-kvalitný Materiál] vyzýva Tlačiareň Stavať Doska je vyrobená z vysoko elastickej nerezová oceľ platňa, ktorá má vlastnosti, skladanie odporov, ohýbanie odporov a dlhú životnosť, tak to môže byť použitý na dlhú dobu.

4.【Širokú Škálu Aplikácií] vyzýva Na PEI Hárok obsahuje širokú škálu aplikácií.Podporuje CHKO, PETG, ABS, TPU, TPE, BOKY, PA-CF, DREVA a iného spotrebného materiálu.

5.【Obsluhovať] vyzýva Po tlač a chladenie, odstránenie 3D Tlačiarne Flexibilné Stavať Dosky, a potom jemne ohnúť model na uvoľnenie, ktoré je veľmi pohodlné.

Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky aiovcocie
Druh Displej

Hľadať v Obchode

Menu