Dieťa Hračku LED Svietiace, Blikajúce Fitness Prenosné Iatable Farebné Vnútorné Vonkajšie Zábavu Športové Hádzanie Skákacie Loptu Fidget Hračky

€2.35 €1.67

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w314709 Značky: vaiana nafukovacie, žena nafukovacie, led emodži skákacie loptu, sľuda nafukovacie, churro fidgets hračky, jóga lopta pevné, panda skákacie loptu, tréner guľa, obrázok svetelná guľa, top fidget hračky

Odrážky:

1、Iatable Skákacie Loptu: má krásne LED svetlá, ktoré robí cvičenia zábavné a atraktívne pre deti.Je vyrobený z bezpečného a ekologické materiály, s hladký vzhľad a jemné svetlo, ktoré je bezpečné pre deti.

2、Jednoduché Použitie: Jemne squeeze alebo otvoriť, aby to perfektne, aby bolo strih a pohodlné, a môžu byť nosené pevne alebo voľne na pokožku.

3、Bezpečné a Spoľahlivé: Všetky komponenty sú vyrobené z eko-šetrné, bez zápachu, non - a vodou riediteľné náterové materiály, leštené krásne, a maľoval.Arc design na každej strane, leštené hladko bez otrepov, cíti sa jemná a hladká, hustá, krásne farby, a nebude poškodiť vaše a vašich detí ruky.

4、Zlepšiť praktické Zručnosti: Zlepšiť praktické zručnosti, ruka-oko koordináciu, zručnosť v prstoch, a problém-riešiť zručnosti.Okrem toho, to pomôcť naučiť sa význam tímovej práce.

5、Vhodné pre Deti: Tieto svietiace gule sú vhodné pre deti tancovať, spievať, and roll, aby si ktokoľvek mohol naplno hrať.

Špecifikácie:

Názov: Svietiace Fitness Loptu (Náhodné vyberte farbu)

Veľkosť: cca 10*20*20cm/3.94*7.87*7.87 v (maximálny priemer lopty po fúkania je asi 20 cm/7.87 v)

Funkcia: tri režimy blesku

Balenie Zoznam:

1pc*Fitness Skákacie Loptu/taška

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Tento produkt vyžaduje 2 AA batérie.

Odporúčame Veku 7-12y
Pôvod Kontinentálna Čína

Hľadať v Obchode

Menu