Hračka Montessori Vzdelávacích Manipulatívne Predškolského Vzdelávania Hračky Magic Šatku Tkaniva Box Na Hračky Pre Deti Predškolského Skoré Vzdelávanie

€29.02 €14.22

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w306553 Značky:

Popis:

1. Malé deti chceli roztrhať papier, uteráky, ktorá je nielen zbytočné, ale tiež robí neporiadok v dome.Ak sú vaše deti chceli hrať tkanív príliš, to dieťa tkaniva hračka je stojí za to mať.Tento úžasný dieťa tkaniva box hračka je ideálny Montessori hračka pre 6-12 mesiac veku, to nie je len rieši tento problém, ale má aj mnoho výhod pre vaše dieťa rastu.

2. Bezpečné a mäkké dieťa materiál: mäkká detská hračka box je vyrobený z kože-šetrné a pohodlné bavlnené tkaniny, eko-šetrné farby a bezpečné a trvalé tkanivového materiálu.To poskytuje najbezpečnejšie hry pre vaše deti.

3. Naše zmyslové hračky vám možnosť tráviť čas s dieťaťom počas zdieľania niektoré smeje a vytvorenie jedinečnej šťastný čas, spomienky.To je dobrá voľba pre rodič-dieťa interaktívne hry.

4. Zlepšenie detskej schopnosti a kognitívne schopnosti, rozvíjať hand-eye koordináciou, podnecovať tvorivosť a farbu, klasifikácia, zlepšiť schopnosť imitácie, a zlepšiť pozornosť získajte sladké rodič-dieťa čas

Špecifikácia:

Materiál: bavlna + oka

Veľkosť: 21*12*15 CM/8.27*4.72*5.91 V

Balenie Zoznam:

Tkanivo Box Zmyslové Hračky*1 Sada (Tkaniva Box*1 Hodvábna Šatka*10 obojstranné Farebné Uterák*3)

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Senzorické Hračky pre Batoľatá: Tieto Zmyslové Tkaniva Boxy poskytujú farebné hodvábne šatky.Deti ako na vytiahnite tissuesbyfrom políčko, ktoré je priaznivé pre deti je skoro zmyslové prieskumu.

2.Vzdelávacie Tkaniva Box: Naše Dieťa Tkaniva Box Hračka môže byť skvelým začiatkom vzdelávacie hračka pre rozvoj vašich detí raného zmyslové prieskum, zručnosť a umelecké zmysly.

3.Vnímanie je Rozšírené: S týmto Detská Hračka Tkaniva Box predstavovať kontrastné svetlé farby, rôzne textúry, a crinkly zvuky, ktoré vaše dieťa zmysly sa spustí, ich vnímanie zručnosti rozšírené a pomáhajú im objavovať svet.

4.Odolný Materiál: Toto tkanivo box hračka je vyrobená z vysoko-kvalitného materiálu a vystužené so silným šitie tak to je mäkké, trvanlivé, a dieťa-priateľský, to bude držať svoj tvar počas prehrávania namiesto sploštenie von.

5.Skvelý Darček: Hračky sú skvelé darčeky pre deti 6-12 mesiacov staré.Tento zmyslový Montessori Hračka rozvíja rodič-dieťa lepenie.To má rôzne textúry a obsahuje farebné šatky.

Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Bavlna
Odporúčame Veku 12+y

Hľadať v Obchode

Menu