Vyhrievané Elektrické Blackhead Odstránenie Nástroj Akné Pórov Cleaner Blackhead Krásy Nástroja

€45.82

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w221509 Značky:

Vyhrievané Elektrické Blackhead Odstránenie Nástroj Akné Pórov Cleaner Blackhead Krásy Nástroja

[Bezpečné a Účinné]Pórov Extrakt môže priamo a hlboko čistí, účinne odstrániť čierne bodky, whiteheads, odumreté, olej a zvyšky make-up.

[5 Sacie Úrovne A 5 Hlavy]: Naše tváre blackhead odstraňovač vákuum, má 5 rôznych sacie úrovne pre rôzne typy pleti, hĺbkové čistenie.Úroveň 1 blackhead extractor je bezpečný pre tenká a jemná pokožka, úroveň 2-3 je účinný pre normálnu pokožku, a úrovni 4-5 je silný pre obe kombinácie a mastnú pleť.Obsahuje 5 rôznych veľkostí sondy, aby sa zmestili rôzne tváre oblastiach.Veľké sonda je vhodná na líca a malá sonda sa používa na nose.

[Upgrade teplo kompresie a 3 druhy krásy svetlo technológie]: Stlačte a podržte tlačidlo M na 2 sekundy premeniť na teplo kompresie na zadnej strane prístroja, môže rýchlo teplo až 45°C, otvorené póry pred čistenie pórov, a lepšie podporovať blackhead meter na čistenie pórov a akné.Tento elektrický čierne hlavy removal tool má tri krásy svetlá.Červené svetlo obnovuje pružnosť pokožky; zelené zjemňuje pleť Hladšia; modrá mierne opravy poškodení kože.

[LED Displej a Pohotovostný Čas]: Tváre Pórov Čistič môže byť úplne nabitá iba do 120 minút, a pracovný čas je približne 80 minút.Naše uher extractor je dodávaný s káblom, LED displej zobrazujúci režimu a súčasné kapacity batérie.Váži len 90 gramov, tento tváre vákuové riediteľný, čistiaci prípravok je krásna dovolenka blackhead bulík a robí skvelý darček riediteľný, čistiaci prípravok pre vašu manželku alebo priateľku!

[Tipy pre používanie]: Prvé použitie horúcej kompresie alebo horúci uterák na tvár pre 3-5 minút a otvoriť póry.Pri používaní pórov vákuum, jednoducho presunúť sondy spolu pokožky a vyhnúť pobytu v rovnakej pozícii viac ako 3 sekundy.

Materiál: plast

farba: biela + zlato

Obsah Balenia:

1 x hosť

5 x tip

1 x USB kábel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte www.marospocklan.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, www.marospocklan.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex.To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky.Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

Vaše potvrdenie je našou najväčšou motiváciou ! ! !

Pôvod Kontinentálna Čína
Zdroj Napájania USB Nabíjačky
Materiál Plastové
Funkcia Čistenie Tváre, Skin Tightening
Názov Značky GLOBÁLNE KUCHYŇA

Hľadať v Obchode

Menu