Taktické Prvá Pomoc Kit Núdzové Prežitie Nastaviť Prenosné Núdzové Vybavenie Wild Dodávky Prežitie Nástroje Prvej Pomoci Taktické Taška

€29.83 €11.93

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w221243 Značky:

Oxford Handričkou Núdzové Trauma Auta Cestovné Prenosné Prvej Pomoci Nastaviť Outdoor Camping, Turistika Lieky Obväz Molle Taška Vybavenie Na Prežitie

Funkcia:

1. Odolné Prvej Pomoci Taška: prvá pomoc, taška je vyrobená z high-density oxford látky, ktoré má lepšiu odolnosť voči roztrhnutiu a vode odolnosť.Odolný kovový zips, môže chrániť prvej pomoci medicíny.Veľkú kapacitu, mnohými vreckami a priehradkami umožňujú uložiť veľké množstvo molle prvej pomoci dodávky.

2. Veľká kapacita: Môže vykonávať medicíny, vata, nožnice, atď a ostatné outdoor camping lekárničky.

3. Ideálny pre Všetky Núdzové: Toto núdzové survival kit je skvelé pre prvú pomoc personálu, turistov, outdoor športov, atď.To je ideálne pre cestovanie, poľovníctvo, camping, turistiku, rybolov, člnkovanie, jazda na bicykli, outdoorové športy, púšte, dobrodružstvo a iné aktivity.

4. Perfektné Vianočné Darčeky: Cool gadgets pre mužov a ženy.Je vhodný pre všetkých ľudí, najmä rodiny záujem o dobrodružstvo.Bude to zvláštne a fantastické vianočné darčeky pre tú, ktorú miloval.

5. Záruka spokojnosti: snažíme sa poskytnúť každému zákazníkovi najvyšší štandard služieb zákazníkom vás ubezpečiť, mať príjemný zážitok z nakupovania.Ak máte akékoľvek otázky, otázky alebo potrebujete pomoc, neváhajte nás kontaktovať.

Špecifikácia:

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Typ: Lekárničky

Farba: Červená, Čierna, Oranžová, ACU, Blato, Army Zelená, CP

Materiál: Oxford handričkou

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Hrudníka Patch

1 x Izrael Obväz

1 x Rukavice

1 x Pásky

1 x Označenie Pero

1 x Prvej Pomoci Deka

1 x Uterák Trojuholník

1 x Nasopharyngeal Trubice

Pôvod Kontinentálna Čína
Druh Lekárničky

Hľadať v Obchode

Menu