2 ks Nehrdzavejúca Oceľ Hokej Skate Uťahovák Skate Kľúčový Nástroj Obuvi Čipky Sťahovák Ľad, Kolieskové Korčule Nástroj Pre Ľadové Korčule

€18.89 €5.86

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w219496 Značky:

2 ks Nehrdzavejúca Oceľ Hokej Skate Uťahovák Skate Kľúčový Nástroj Obuvi Čipky Sťahovák Ľad, Kolieskové Korčule Nástroj Pre Ľadové Korčule

Balenie obsahuje: dostanete obuvi čipky tightner nástroj spolu, ktoré sú bohaté a primerané pre vás vybrať ten, ktorý sa vám páči, alebo vymeniť rozbité alebo chýba jeden, bez nedostatok pomocou uťahovák nástroje, A tiež môžete zdieľať ich so svojimi priateľmi na veľa zábavy.

Jednoduché a rýchle DIY: celá pomocou prevádzky pomocou hokej čipky uťahovacie náradie je veľmi ľahké a jednoduché, stačí upraviť čipky pre pekné pohodlie, vhodné vytiahnuť čipky tesne pre praktickosť, žiadne zložité nástroje, ktoré sú potrebné alebo potrebné; DIY proces môže uplatniť svoje praktické schopnosti.

Spoľahlivé a trvalé materiál: tieto ľadové skate čipky pracky sú vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele a plastu, spoľahlivé, pevné, stabilné a stálofarebné pre dlhú životnosť čas, nie je ľahké zlomiť ani ho nedeformujte počas používania; vynikajúce plastové rukoväť je pohodlná pre vás držať, nie uškodí vašej ruky.

Prenosné držať: tieto skate tlačidlo nástroje sú navrhnuté so širokým a hladké rukoväť, jednoduché a prenosné pre vás na použitie a podržte; zakrivené holding dizajn môže tiež prispôsobiť vaše prsty dobre, aby ste dobrý pomocou skúseností a páky akcie design vám ušetrí čas a energia, keď ste v použitie.

Viacnásobné použitie: tieto zavádzacie čipky háčiky majú široké spektrum použitia, môžete ich použiť na nosenie vaše korčule, obrázok korčule, šnúrky, topánky alebo akýkoľvek typ šnúrky, vám ponúka oveľa pohodlie, Vaše šnúrky zostanú pevné a tesné s pomocou tohto nástroja, a oni sa neuvoľní, kým nebudete pripravení rozviazať ich.

Farba: Čierna+Strieborná

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ+Plast

Obsah Balenia:

2 * Ľadové Korčule Uťahovák

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Druh Skateboard Časti
Pôvod Kontinentálna Čína
Rada Category Ploché Dosky
Platné Ľudí MUŽI

Hľadať v Obchode

Menu