List Dúchadlo Vákuové Vrece Záhradné Náradie Príslušenstvo Pre Elektrické Kosačky Na Dvore Shredder Opakovane Umývateľný Univerzálny Vysávač Taška

€13.39 €12.45

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w137269 Značky:

[Odolný materiál] Leaf Dúchadlo Vákuový Vak je vyrobený z Oxford látky, ktorý je ľahký a odolný.Vysoko kvalitné materiály, môže sa účinne brániť krakovania.Povrch je hladký, ľahko k poškriabaniu alebo nosenie.

[Veľkú Kapacitu]Leaf dúchadlo vac taška pojme 40-50 litrov listy a zvládne veľa prachu.Má dobrú nosnosť a veľkú kapacitu.Nemusíte výpis listy často, môžete zvládnuť listy ľahko.

[Nastaviteľné šnúrkou dizajn] leaf zber taška prijíma nastaviteľné šnúrkou dizajn, ktorý je ľahko nainštalovať.Keď je v prevádzke, môže byť pevne uchytený na list dúchadlo.Najdlhšie otváracie priemer rozhranie je 4,3 palca, ktorý je kompatibilný s väčšinou leaf ventilátory.

[Dolnej časti na zips dizajn] je zips na spodnej časti akumulátorový vysávač lístia taška, ktorá sa dá ľahko prijímajú bez dumpingu listy a ľahko sa čistí.Jednoducho zasuňte spodný zips ľahko prázdne listy alebo vyčistiť prach.

[Kompatibilný s väčšinou leaf dúchadlá] leaf dúchadlo vákuové skladovanie taška je ľahko čistiteľné trávy a opadané lístie, dokáže spracovať veľké množstvo prachu, je vhodný pre väčšinu listovej ventilátory a vysávač lístia dúchadlá, a je široko používaný v domácnostiach a záhradách.

[Inovované Padajúce Lístie Zber Taška] Máme dve lepšiu vrcholov.Najprv sme posilnené nylonu pracka na dosiahnutie dvojitého pevnosť a nie spadnúť počas práce.Druhým vrcholom je okrem zips v dolnej časti na zips.Anti-prach ozvučnice zabraňuje piesok z poškodenia zips a zlepšuje životnosť zips.

Farba: čierna

Materiál: Oxford handričkou

Veľkosť: 58x42.5x16cm

Obsah Balenia:

1 * List Dúchadlo Vákuové Vrece

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Druh Elektrický Nástroj Časti
Pôvod Kontinentálna Čína

Hľadať v Obchode

Menu