4 KS Veľkonočné Gnome Oblečenie pre Bábiku veľkú noc Anonymný Jar Trpaslíci Plyšový Zajac Hračky Veľkonočné Anonymný Bábika Veľkonočné Dekorácie

€33.31 €26.64

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: w134629 Značky:

V ľudovej literatúry a umenia, trpaslíci stráž svoje domovy a chrániť ľudí pred nešťastím.Veľkonočné trpaslíci ozdoby sú známe prináša veľa šťastia a prosperity.Králik je jedným zo symbolov veľkej Noci, jej rodiny a priateľov ako darček a priniesť im veľa šťastia.

Pútavý DIZAJN: Náš Veľkonočný zajačik trpaslíci sú navrhnuté klasické farby a klasické prvky Veľkonočné ako zajačik, mrkva, žiarivo farebné vajcia a kvet, pozrieť sa, dokonalý vedľa vášho obľúbeného Veľkonočné dekorácie.Perfektné farby a štruktúry naše krásne Veľkonočné trpaslíci dekorácie budú hitom vaše jarné Veľkonočné dekorácie.

Tieto jar trpaslíci dekorácie sú vyrábané ručne s vysoko kvalitnej bavlny.Sú veľmi mäkké a podržte dotyk.Na fúzy sú veľmi hladké a nie spadnúť.Ohybný drôt v cut bunny uchu a klobúk, takže môžete tvar, aby sa zmestili, ako to máte radi.Tieto Veľkonočné trpaslíci plyšové Hračky môžu udržiavať stabilnú sedí držanie tela.Sú netoxické a bez zápachu, 100% bezpečný pre deti.

IDEÁLNY VEĽKÉ VEĽKOSŤ: veľkosť naše Veľkonočné trpaslíci dekorácie Skvelé pre domova.Na Veľkonočnú párty, trpaslíci Veľkonočné ozdoby sú vhodné na použitie s tier zásobník a tabuľky, pretože ich dokonalé veľké veľkosti dizajn.Tieto trpaslíci Veľkonočná výzdoba bude nádherné dekorácie jarné prázdniny priestor.

Perfektné VEĽKONOČNÉ DEKOR: Veľkonočný trpaslíci decor sú skvelý darček a dekorácií pre každú príležitosť, ako na jar, veľká noc, Nový rok, svadby, narodeniny, atď.Na jar trpaslíci luxusný zariadené a sú skvelé vyzdobiť váš domov, dať ich na váš jedálenský stôl, písací stôl, pult, sedačka.Oni tiež môžu byť použité na zdobiť Veľkonočné strom.Vytvoriť slávnostnú náladu a prinášajú šťastie.

veľkosť: 22 x 11 x 6TYP

Materiál:Látkové + PP bavlna

farba:ružová+biela+čierna

Obsah Balenia:

2 x ružová koberčeky mužov

2 x ružová koberčeky ženské modely

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál žehlička

Hľadať v Obchode

Menu